Mijn ervaring met Adobe

Hieronder vertel ik wat over mijn ervaringen met Adobe

  • Photoshop

    Photoshop is het eerste programma van Adobe waarmee ik in aanraking  ben gekomen, het heeft me behoorlijk wat tijd gekost om het mezelf aan te leren, maar dan kan je ook wat. Het is enorm handig om te beheersen en je kan er zo verschrikkelijk veel verschillende dingen mee doen.

  • Muse

    Via Adobe Muse maak ik mijn websites, het is een mooi en overzichtelijk programma om in een redelijk snelle tijd een goed uitziende site in elkaar te zetten. Soms is het eventjes zoeken waar wat zit, maar daar wen je vanzelf wel aan. Hoe meer je er mee werkt hoe beter en sneller je er in wordt.

  • After Effects

    Animated banners, trailers, explosies, greenscreens, met Adobe After Effects kan je enorm veel doen op het gebied van video. Vaak gebruik ik het voor het maken van .gif banners, deze maak ik dan op in After Effects en zet ik in Photoshop om naar een .gif bestand. Het is een mooi programma met veel mogelijkheden.

Vaardigheden

Een overzichtje van mijn vaardigheden

 

 

Photoshop

 

 

Muse

 

 

Illustrator

 

 

After Effects

 

 

InDesign

Over mezelf

Wie ben ben ik en wat doe ik?

Algemeen

Werk & Hobby's

Mijn naam is Bram van Oosterhout, ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Roosendaal. Ik volg de opleiding Mediavormgever op het Zoomvliet College in Roosendaal. Momenteel zit in het tweede jaar van deze opleiding waar ik het erg naar mijn zin heb. Als ik deze opleiding afgerond heb ben ik van plan om verder te studeren. Vooral het (3D) animeren trekt mij heel erg aan.

 

In mijn vrije tijd ben ik vaak achter de computer te vinden. Daar ben ik vaak bezig met programma's van Adobe. Buiten dat fotografeer ik ook samen met mijn vader. Wij zoeken uitdagingen op zoals avond en nachtfotografie of fotograferen in theaters.

Momenteel ben ik werkzaam bij de McDonald's in Roosendaal, buiten dat heb ik ook bij ServerBuilds gewerkt, daar leverde ik technische support, promotiewerk en designwerk voor de website. Af en toe doe ik ook freelance werk voor een aantal locale bedrijven.

 

Gamen vind ik op z'n tijd ook wel leuk om te doen. Een aantal games die ik speel zijn League of Legends, Grand Theft Auto V (online) en Assassin's Creed Syndicate.

 

Blijf op de hoogte

via de onderstaande media

©          - Bram van Oosterhout - Alle rechten voorbehouden